Vårkolleksjonen er på vei

Norsk veskedesign

 

Tiden flyr og enda en spennende måned er forbi. April har vært preget av  mye aktivitet hos Bergen Brand. Vi arbeider med den kommende vårkolleksjonen- photoshoot, innsalg og messedeltakelse.
Vi har fått inn nye kunder, samt tatt imot bestillinger av den flotte vårkolleksjonen til butikker som fører Bergen Brand.

 

Vi gleder oss enormt til kolleksjonen kommer i hyllene og på vår nettbutikk (www.bergenbrand.no) det bør dere også gjøre 😉 Mye fint til vår og sommer, og fantastiske tilbakemeldinger fra de som har fått sett på produktene lover godt. Tusen takk- det motiverer oss.
Eier Renate Stormark har designet en helt egen strikkeveske som ble sluppet på messen Fagstrikk i Hønefoss. Vesken ble godt tatt imot, og skiller seg ut iforhold til andre strikkevesker, da den kan brukes i alle anledninger. En veske for den moteriktige «knitter»

Månedens blogg inneholder moteinnslag fra to av våre forhandlere- Philippa Åsane og Entrada i Veiten. Kule innslag fra to flotte butikker.  Vi var selv på besøk hos Entrada for å ta bilder til deres moteinnslag. De syntes det var kjempestas og vi hadde en gøy dag på jobb 🙂

Videre har vi arbeidet med nye markedsallianser. Det er ikke helt offisielt enda, men vi kan røpe at det har med fjord, fjell og breer å gjøre. Vi har også hatt et spennende møte med en kjent musiker som skal fronte Bergen Brand og våre produkter. Vi gleder oss- følg med.

 

Vårkolleksjonen

Modell: Vilde Landro                                    Sted: Sandviken               Foto: Stefan S. Taule

Veskebeskrivelse: 1 : Lillehammer Sand  2. Trondheim Orange 3. Lillehammer Sort 4. Trondheim Pudder 5. Lyngdal Plomme 6. Kristiansand Natur 7. Skien 8. Hokksund Cognac 9. Bergen Sort

 

Over ser du bilder fra en flott og spennende fotoshoot i Bergens smug og smau for å finne den rette «vårlooken». For noen fantastiske kulisser å ta bilder i – Bergen by har utallige koselige og unike brosteinsbelagte gater, med gamle trehus som aldri går ut på dato.  Vi har også benyttet den vakre sjølinjen, for hva representerer vel bedre vår og sommer enn når solens stråler treffer sjøen ved bryggekanten i Sandviken?

 

Kundebesøk på agendaen- viktig å vise leverandørene våre kolleksjonen

 

SAMSUNG CSC

Eier og designer Renate har kjørt land og strand rundt i April for å sikre at alle forhandlere skal få se den flotte vårkolleksjonen vår, og tatt imot bestillinger slik at den blir å finne i deres hyller. Det har også blitt tid til besøk hos en del nye og potensielle kunder. Mye engasjement og positive tilbakemeldinger på de nye veskene. Vi gleder oss masse og veskene kommer i butikkene i midten av mai, klar til feiring av 17 mai. Viktig å velge den riktige vesken til bunad eller kjole.

 

Bergen Brand i digitale kanaler

Sosiale medier

 

Vi arbeider aktivt med nettsiden vår www.Bergenbrand.no, samt er å finne på Facebook og Instagram. Vi er veldig glad for at så mange følger med på vår hverdag og på hva som skjer i Bergen Brand. Om det er noe dere vil se eller høre mer om ikke nøl med å sende oss en melding HER. Vi setter stor pris på tips og respons fra dere. Husk også å følge oss på Facebook og Instagram for gode tips- ideer og inspirasjon.

 

Strikkeveske i skinn

Strikke Veske

Innhold i strikkevesken/ bildebeskrivelse: 1.Strikkeveske i skinn- 2. Fagstrikk- 3. Hefte til strikke oppskrift (kan klipses av)          
4.Clutch til strikkepinner og diverse

 

bb A

Strikkeveskens opprinnelse stammer fra en vennlig samtale ved bassengkanten på leilighetskomplekset i Alanya hvor vi har feriested. Våre gode naboer Anne Grethe Sandin og Freddy Johansen som driver Nøstet Mitt i Oslo lurte på mulighetene til å lage en skreddersydd veske til den motebevisste strikker, samtidig som den er praktisk med tanke på strikkepinner, strikkeoppskrift og diverse strikkeutstyr som trengs. Dette var en ide vår designer allerede hadde hatt. Hun viste dem derfor skisser av strikkevesken og med gode tips om hva det mest nødvendige til strikking var, ble strikkevesken satt til produksjon.
Før jul ankom strikkeveskene parets fire strikkebutikker og ble raskt solgt ut. Bergen Brand bestemte seg da for å produsere i større skala, og presentere vesken på Fagstrikk sin messe i Hønefoss. Mor og sønn Renate og Stefan deltok på messen i April, og fikk vist frem vesken samt resten av kolleksjon. Deltakelsen var en stor suksess, og vår strikkeveske blir nå å finne i over  20 strikkebutikker i hele landet. Den blir eksklusiv solgt i strikkebutikker som er medlem i Fagstrikk og på vår egen nettside (i mai)

 

Philippa Åsane

 

Philippa Åsane sammensetning

Bildebeskrivelse: Bergen Brand Trondheim 499,-  Genser fra Line of Oslo 799,-      Espadrilles fra Sun Z 1199,-
Bukse fra Mos Mosh 1699,-

Duse pasteller er noe av det lekreste du kan ha på deg om våren. Topp et comfy antrekk med kule solbriller og en lekker clutch!

Philippa modell

Skjorte fra Mads Nørgaard 1199,- Bukse fra Mos Mosh 1399,- Bergen Brand Drammen 699,-

RØDT HVITT OG BLÅTT! Ta et steg utenfor komfortsonen med noen tøffe røde bukser i vår! Styles enkelt med en skjorte og en stilig veske, mer trengs ikke 😉

 

 

Entrada

Sko collage entrada 2

Bildebeskrivelse: 1:Bergen Brand Haugesund Pudder 1499, – , 2:Høgl Pumps Haugesund Pudder 799, – 3: Laura Bellarini  4: Bergen Brand Fredrikstad Marine 1799, –

Sko collage Entrada

Bildebeskrivelse:  1: Bergen Brang Hokksund Cognac. 2: Fit Flop 1199    3: Baldinini selskaps-sandal   4: Bergen Brand Sandnes Sølv, –

Gi en jente riktig, sko og hun kan erobre verden
-Marilyn Monroe

 

Reis med stil- Gå med stil

2015-06 Logo Bergen Brand_200px

Hilsen Renate og Stefan