Bergen Brands sommerkampanje er nå lansert

Mai

SAMSUNG CSC
Markedsansvarlig Stefan Taule sammen med våre flotte modeller på Photoshoot

 

 

SAMSUNG CSC
Ann Marielle Lipinska (@annsweetmarielle) med det flotte nettet BB Larvik

 

 

I mai har vi hatt en travel tid i Bergen Brand. Det er ikke alt som går på skinner. Grunder og designer Renate var derfor en tur i Tyrkia for å få fortgang i produksjonen av ny kolleksjon som dessverre er forsinket. Vi er stolt over kolleksjonen og gleder oss enormt til å kunne få offentliggjøre den for dere. Takk for tålmodigheten og beklager den ekstra ventetiden- vi håper og tror dere vil like de nye flotte veskene til Bergen Brand.( og at det var verdt ventetiden)

Måneden har vært meget produktiv, og vi har laget en video sammen med vårt kommunikasjonsbyrå for å gi litt innsikt i hvordan veskene lages fra vår fabrikk i Istanbul. Ta gjerne en titt – vi er fornøyd med resultatet- klikk her: https://vimeo.com/167786314.

Drømmer innfris 

Vi har i lengre tid arbeidet hardt med en markedsallianse og er stolt av å presentere sommerkonkurransen vår. Kampanjen er et samarbeid med mange flotte aktører, både reiselivsbedrifter, Ann Mariell Lipinska og artisten Christian Ingebrigtsen. Bergen Brands sommerkampanje er nå lansert, der det er mulig å vinne en utrolig fin premie som har med norsk natur, vesker fra Bergen Brand og en profilert kjendis å gjøre. Verdi over 10 000 kr. Lyst å delta? Klikk her

I forbindelse med dette samarbeidet, hadde vi en magisk sommerdag ute på photo-shoot ved sjøkanten i Håkonshella. Utrolig vakre omgivelser sammen med Bergen Brands modell Vilde Landro, Ann Marielle Lipinska (Instagram: annsweetmarielle) og Matilde Halvorsen. En helt fantastisk dag med disse flotte jentene med vestlandsvær på sitt beste i svært idylliske omgivelser. Skal være litt kjekt å være på jobb av og til- en drømmedag rett og slett.

Ny kolleksjon på vei
Ann Marielle Lipinska (@annsweetmarielle) Vilde Landro med flotte vesker fra kommende kolleksjon

 

Reis med stil- Gå med stil

Årstiden inviterer til vakre fjellturer mellom de 7 fjell- noe som inspirerer. Det er morsomt å ha med Bergen Brand vesker på ulike fjell i Bergen, eldste bror i familien er en spreking og har også tatt bilder på sin ferie i Alanya med vesker på reise. Vi har i tillegg mottatt fantastiske bilder fra reisende rundt om i verden sammen med sin Bergen Brand veske. Lengre ned kan du se bilder fra selveste New York. Det er utrolig kjekt å motta fine bilder fra våre kunder. Vi kommer derfor til å avholde en konkurranse hvor reisende tar bilder med Bergen Brand vesker på ulike reisemål. HOT TIPS: Ta med deg dine vesker på tur og husk å ta bilder slik at du er klar til konkurransestart senere i juni.

 

BB Kristiansand Alanya Borgen
Vesken BB Kristiansand i sort med sølvfarget logo på tur i vakre omgivelser i Alanya, ved Alanya Castle fra det 13 århundre

 

Hva skjer hos oss nå

I hele juni har vi salg på våre flotte toalettvesker og sminkevesker til 20% i vår  NETTBUTIKK, Sikre deg ny og flott reiseveske før ferien din i sommer, om du ikke allerede har gjort det.

 

Kampanjen vår er lansert 3 juni- Denne MÅ DU sjekke ut HER:  Vinn eksklusiv reise og følg med på vår Facebook- event: Sommerkonkurranse- Event. Vi følger spent med på vår nye kolleksjon og lover å publisere informasjon om de nye veskene så raskt det er mulig.

 

 

Ha en fantastisk dag- nyt årstiden. Husk å sjekke ut våre tilbud i nettbutikken.

 

 

 

Sommerlig hilsen fra Renate og Stefan

 

Produktbilder

Produktbilder 3

Veskene BB Trondheim i oransje, BB Lillehammer i natur og BB Bergen i Sort

Vi har tatt nye produktbilder til nettsiden vår slik at det blir lettere å se hvordan de flotte Bergen Brand veskene ser ut. Veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Hva synes dere?

Ny kolleksjon

SAMSUNG CSC

 

Det har vært litt forsinkelser med kolleksjonen, men den er snart på plass. Her er det mye fint, så det er bare å glede seg. Den som venter på noe godt!

Reis med Bergen Brand

 

New York

CBGB (nå John Varvatos) i Bowery Street New York.

Bergen Brand besøker restene av den legendariske punkrock klubben CBGB (nå John Varvatos) i Bowery Street New York.

 

CBGB (nå John Varvatos) i Bowery Street New York Børge

Musikkentusiast med vesken BB Lillehammer i sort

Bergen Brand besøker restene av den legendariske punkrock klubben CBGB (nå John Varvatos) i Bowery Street New York

Times Square New York

Ny veske som kommer med vårkolleksjonen

På tur med Bergen Brand veske på Times Square, New York

 

B.young Sartor Storsenter

 

 

3

 

Dressjakke fra B.young: 699

Topp fra Pulz: 299,-

Jeans fra Dranella: 999,-

Bergen Brand Fredrikstad: 1799,-

 

2

 

Topp fra Ichi: 299,-

Bukse fra Pulz: 899,-

Cardigan fra B.young: 499,-

Bergen Brand Fredrikstad 1799,-

 

1

Jakke fra Ichi: 7999,-

Topp fra B.young: 169,-

Jeans fra Mapp: 799,-

Bergen Brand Oslo: 2099,-

Denne måneden har Stefan tatt med seg Bergen Brands modell Vilde Landro til B.young Sartor for å ta bilder i sammensatte antrekk for å se hva som matcher Bergen Brand veskene. Antrekkene er satt sammen av B.young Sartor med innspill fra oss. Det ble veldig bra, her er det gode tips om du trenger hjelp til å sette sammen et antrekk. Det er også bare å spørre ansatte i den flotte butikken om du er utom Sartor.