Bergen Brand at Wolf & Badger London

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger

Bergen Brand at Wolf & Badger London

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger

 

Vi har lenge tenkt på å utvide til andre land og ta vår merkevare ut i den store verden. Da vi kom over muligheten til å gjøre nettopp det tenkte vi selvfølgelig at dette var noe vi måtte gripe tak i!

Børge Brandsdal Johannesen som vi har jobbet sammen med i omtrent et år så muligheten gjennom sitt internasjonale nettverk for å få Bergen Brand til London, motemetropolet kun rivalisert av New York.

Vi var veldig begeistret og spent for denne muligheten og begynte å planlegge en tur over til England. Vi ønsket å lansere der samtidig som vi ville kom inn med et smell for å få engasjement rundt merkevaren slik at Bergen Brand kunne få et godt fotfeste i London som merke.

Etter en stund landet vi på den butikken vi følte var perfekt for å komme inn i, samtidig som en plass til å ha vår Launch, Wolf & Badger i Mayfair.

“Our aim is to provide our designers with a platform to showcase their products, to share the inspiring stories behind their collections, and to connect with a design-focused and socially conscious audience”

-Wolf & Badger

 

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger

Wolf & Badger butikk inngang som har egen Juice Bar hvor kundene kan slappe av med forfriskninger

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger

Pressevegg

Wolf & Badger er hjem til noe av verdens best uavhengige mote innen vesker, smykker, tilbehør, homeware og skjønnhets merkevarer. Startet av to brødre med sitt fokus på å se mot nye og spennende designere som venter på å bli oppdaget og hjelpe dem bygge opp sin merkevare.

“We work with independent designers and artisans who have been carefully selected from all over the world.

We work to promote and empower them, whilst showcasing a curated selection of their products to a stylish yet ethically and environmentally conscious community.”

-Wolf & Badger

Dette er noe som Bergen Brand er ute etter og vi syntes det var en «perfect match» for å fremme vår merkevare, og i tillegg få vise våre vesker på et sted som Wolf & Badger er helt fantastisk.

Lanseringen fant plass i deres butikk i Mayfair, på Dover Street, hvor kvalitets butikker som Victoria Beckhams flaggskip butikk og Jimmy Choo holder til. Det å ha våre vesker på samme gate som slike luksuriøse merker er veldig kult og et stort kvalitetsmerke på våre vesker.

Wolf & Badger har også en annen butikk i London, Notting Hill samt en butikk i Soho, New York. De vil begynne å «stocke» vår kolleksjon innen 1-2 måneder og vi er veldig spent og optimistisk på å se mottakelsen Bergen Brand får i London.

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger

Arrangementet ble holdt 16. mars i W&B butikker hvor Bergen Brand ble møtt med en varm velkomst fra den internasjonale modellen Marcus Schenkenberg som sammen med moteinteresserte kjendiser og presse feiret lansering fra 19:00 og utover kvelden på den sentralt beliggende butikken (32 Dover Street, Mayfair)

Lanseringen var en stor suksess bevitnet av Raef Bjayou, Billy Murray, Naomi Isted, Liz Mclarnon, Olivia Arben, Craig McGinlay, Jean Beauvoir og en rekke andre kjendiser som ble ønsket velkommen av Marcus Schenkenberg og designeren selv Renate Stormark.

Gjestene ble ønsket velkommen med kanapeer og champagne og samtidig invitert til å se vår kolleksjon, ta bilder med presseveggen, chatte og selvfølgelig møte designeren bak det hele hvor vi fortalte om Bergen Brands historie, utformingen av logoen fra den den ikoniske «Bryggen» i Bergen og seilskipet «Statsraad Lehmkuhl» samt vår utrolige kultur fra Bergen og Norge som er veldig integrert og viktig i merkevaren.

Alle gjestene fortsatte deretter festen på VIP Lounge på Charlie Berkeley Club, en velkjent og eksklusiv klubb i London, en perfekt avslutning på en intens og morsom uke.

Takk for oss London, vi kommer tilbake!

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger
Designer Renate and Børge Brandsdal Johannesen

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger

Markedsansvarlig Stefan Taule and Designer/eier av Bergen Brand Renate Stormark

Bergen Brand Launch at Wolf & Badger
Matthew John som planlagte og utførte Launch Partyet