Møt Bergen Brand- Norsk veskedesigner og grunderbedrift

Vi har gleden av å ønske dere velkommen inn i Bergen Brands verden, og har opprettet en blogg for å kunne dele litt fra Bergen Brands grunderhverdag. “Møt Bergen Brand- Norsk veskedesigner og grunderbedrift.” er vårt første innlegg.

Vår faste spalte vil inneholde et skråblikk på forrige måned, noen fremtidsplaner, tanker og utsikter. For våre moteinteresserte lesere, kan vi gledelig berette at det også vil bli spennende moteinspirasjon for dere. Disse innslagene leveres av gode samarbeidspartnere- butikkene som fører våre produkter.  I vår første post vil vi dele vår historie bak oppstarten av Bergen Brand, samt fortelle om vår vei frem til nå. Livet er riktig så spennende som norsk grunderbedrift. God lesing

Bergen Brand blir til

En drøm om å skape noe nytt og noe eget var bakgrunnen for Bergen Brand. Renate Stormark hadde etter 20 år som eier av Parfymelle Unique Vestkanten lyst til å gjøre noe nytt. Dermed ble Bergen Brand til. Det hele startet på slutten av 2014 med produksjon og salg av toalettmapper inn til butikker i Bergens området. Våren 2015 tok hun steget fullt ut, sluttet i sin jobb som driver av parfymeriet og satset full tid på veskene. Alle veskene designes av Renate, som setter sitt særpreg på hvert eneste produkt. I dag er Bergen Brand en ekte familiebedrift ettersom sønnen hennes Stefan Stormark Taule har blitt med på laget som markedsansvarlig med det ansvaret dette innebærer både innenfor sosiale medier, på nettet og i andre fora.  Han har en Bachelor i Internasjonal Markedsføring med bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og Pace University.

Siden oppstartens spede start, har vi i dag 45 flotte butikker som distribuerer våre produkter. Vi er stolt av å ha fått et godt fotfeste på Vestlandet slik at våre vesker er godt tilgjengelige for folket. Vårt fokus har hovedsakelig vært lokalt i oppstarten. Planene nå går ut på å lansere og distribuere ut merket også i resten av Norge. Vi har faktisk allerede en del distributører på Østlandet og hovedsakelig i Oslo området. Her har vi fått mye positiv respons på veskene. Tusen takk for slike fine tilbakemeldinger. Det motiverer oss.

 

Bergen Brand på nett

Du finner oss på Facebook og Instagram hvor vi legger ut flere oppdateringer i uken med informasjon om hva som er på ferde i Bergen Brand, flotte bilder av våre vesker og også noen konkurranser og give aways. Dette har det vært stor interesse for, og vi synes det er veldig kjekt å se engasjementet til alle som følger oss der, kommenterer, liker og deler det vi legger ut. Vi setter stor pris på hver eneste av dere. Vi har også laget egen nettbutikk www.bergenbrand.no som vi er veldig stolt av.

Bergen brand nettside screenshot

Photo shoot

Vi har hatt noen «photo shoots» med Bergen Brand vesker og modeller. Veldig gøy og spennende å holde på med.  Vi har kost oss masse og modellene er kjempeflink, rett og slett god stemning. Ingenting er lettere enn å få fine bilder i denne fantastiske byen vi bor i. Det gjør vår jobb med bildeproduksjon veldig givende og inspirerende.

Winter 2016

Spring 2016

Manifestasjon 2016

I mars ble vi invitert av Bergen Næringsråd for å holde foredrag på deres Manifestasjon 2016. Manifestasjonen handlet om ledere som satser i motbakke, som begeistrer og skaper business i Bergen. Vi var i meget godt selskap med store navn som ordfører i Bergen Marte Mjøs Persen, direktør i Bergen Reiselivslag Ole Warberg og Branntrener Lars Arne Nilsen sammen med daglig leder i Brann Vibeke Johannesen. En ære å bli invitert med.
Vi var en av to spennende grunder bedrifter som ble invitert til å holde foredrag sammen disse flotte lederne, så det var veldig gøy. Foredraget omhandlet vårt første år i drift og planene våre framover, som ble kjempegodt mottatt av publikum.

Norsk veskedesigner
Norsk veskedesigner

 

Bergen Brands start i butikker

De to første butikkene som begynte å selge Bergen Brand var Stil Lagunen (Lagunen Storsenter) og Cristel Loddefjord (Vestkanten Storsenter). Begge eierne, Åse Evjen Søreide og May Helen Schulz Thorbjørnsen, er gode venninner av Renate og har fantastisk flotte butikker. De har denne måneden laget hvert sitt antrekk preget av våren og lysere tider i møte til inspirasjon for våre moteriktige lesere. Antrekkene finner du i deres butikker.

 

Stil Lagunen

Stil Lagunen

“Delikate duse toner! Frisk opp hverdagsantrekket med gulldetaljer – slik som de vakre detaljene i gull på Bergen Brand Trondheim vesken, som er perfekt både til fest og hverdags. Kombiner de myke detaljene med røffe innslag, som feks hullete jeans.

-Åse, Stil Lagunen

 

Gerts Oslo cashmere genser 2499,-
Marc O’Polo jeans 1699,-
Dyrberg/Kern Cinema klokke 2299,-
Bergen Brand Trondheim 499,-
New Balance sko 1200,-

 

Cristel Loddefjord

Cristel Loddefjord

Vi er klar for VÅR! Konfirmasjonstiden er rett rundt hjørnet – NÅ er utvalget av selskaps tøy best ?
-May, Cristel

 

Kjole Hugo Boss  3799,-
Blazer  500,-
Bergen Brand Haugesund 799,-

 

Messelivet

Vi (Renate og Stefan) var i august på «Gave og Interiørmessen i Lillestrøm», det var vår første messedeltakelse, merket var relativt ukjent og vi måtte jobbe hardt for å bemerke oss. En lærerik og god opplevelse og med mange innom vår stand. Tilbakemeldingene vi fikk var positive- de synes Bergen Brand merket og veskene var kjempeflotte. Veldig kjekt å høre.

Bergen Brand på messe
Bergen Brand på messe

Helgen 15-17 april skal vi ut på reise og ny messedeltakelse. Denne gangen finner du oss på Fagstrikkmessen i Hønefoss. Vi har tidligere designet en strikkeveske for strikkebutikken «Nøstet Mitt», som ligger på Lambertseter i Oslo. Vesken er revet vekk fra hyllene deres. Vi gleder oss derfor stort til å vise frem denne strikkevesken på messen der alle strikkebutikkene vil være tilstede. Vi håper på positiv respons (les: vill jubel). Vesken kommer også i vår nettbutikk www.bergenbrand.no etter hvert. Følg med.

 

 

Reis med stil, Gå med stil!

 

Hilsen Renate og Stefan

Norsk veskedesign
Norsk veskedesign